Observatori Ciutadà Municipal de les Franqueses del Vallès empra cookies de Twitter i Facebook que recullen estadístiques. Si navegues aquest lloc web és perquè estàs d'acord. Ok
Qui som?
Qui som?
L’Observatori Ciutadà Municipal de les Franqueses del Vallès és una inicitavia sorgida de persones del mateix municipi, amb el propòsit de  posar a l’abast de tothom una eina que posi a l’abast de tothom i de forma assequible els comptes municipals. I, alhora, amb voluntat que esdevingui una plataforma de participació i de control ciutadà sobre la gestió municipal. 

Formem part de la xarxa d’Observatoris Ciutadans Municipals i fem servir el software OCAX, projecte de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute

Què fem?
Analitzem els pressupostos i els comptes municipals i gestionem un canal que s’obre al dret de petició ciutadà sobre els afers públics.

Vull formar-ne part, què he de fer?
Només ens has d’escriure al correu ocmlesfranqueses@gmail.com i ens posarem en contacte amb tu per treballar plegats. Necessitem persones voluntàries que analitzin els pressupostos i els comptes, que tractin les dades per a la seva visualització, que ajudin amb les peticions d'informació, que gestionin xarxes socials, etc. Tothom hi és benvingut!.

M’interessa que feu una xerrada a la meva entitat, com ho he de fer?
Posa't en contacte amb nosaltres i vindrem encantats.

I si tinc més dubtes?
Escriu-nos a ocmlesfranqueses@gmail.com i parlem. Es tracta de construir plegats un espai que ens permeti seguir de prop i fil per randa  l’actuació municipal.